Όταν έχω εσένα, μπορώ να ονειρεύομαι ξανά, ανοίγω μες στη θάλασσα πανιά, και πιάνω μες στα χέρια μου, τον κόσμο να τον φτιάξω.

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Διαβάσαμε Star Wars: Oι αριθμοί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε και εμείς σιγά σιγά μπαίνουμε σε ρυθμούς σχολικούς.
Τα βράδια μας , μιας και νυχτώνει σχετικά νωρίς λίγο πριν κοιμηθούμε εκτός από το διαβάσουμε ένα παραμύθι , μπορούμε να ασχοληθούμε με κάποιο βιβλίο δραστηριοτήτων


Οι εκδόσεις Μεταίχμιο ακόμη μια χρονιά φροντίζουν για εμάς τους γονείς, αλλά και τα παιδιά μας γιατί μέσα από την διασκέδαση μας βάζουν σε σχολικούς ρυθμούς.To βιβλίο δραστηριοτήτων οι αριθμοί Star Wars  απευθύνεται σε μικρά παιδιά ηλικίας 4-5 ετών. Περιέχει δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ανάγκες αυτής της ηλικίας

Για εμάς που πηγαίνουμε φέτος νηπιαγωγείο του φάνηκαν όλα πολύ εύκολα. Το καλό είναι ότι εξασκεί το χεράκι του να μάθει να γράφει σωστά πάνω στις διακεκομμένες γραμμές. 

Η μάθηση γίνεται παιχνίδι με ευχάριστες δραστηριότητες από έναν γαλαξία πολύ πολύ μακρινό.

Πάρε μέρος στην πιο απίθανη διαγαλαξιακή περιπέτεια! Δοκίμασε τις δυνάμεις σου στα Μαθηματικά και βελτίωσε την απόδοσή σου. Σε αυτή τη μάχη η νίκη είναι δική σου!
Το κατάλληλο εκπαιδευτικό εργαλείο για να αποκτήσει το παιδί γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες στα πρώτα του σχολικά βήματα.

Με πλούσια εικονογράφηση από τον συναρπαστικό κόσμο του Πόλεμου των Άστρων.
• Μέτρησε και γράψε τους αριθμούς μέχρι το 10
• Μάθε να ξεχωρίζεις τα «περισσότερα» και τα «λιγότερα»

Περιλαμβάνει 10 δαχτυλόκουκλες Star Wars.Θα το βρείτε στις εκδόσεις Μεταίχμιο και σε πολύ καλή τιμήΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ για την επίσκεψη !

Πρόσφατες αναρτήσεις