Όταν έχω εσένα, μπορώ να ονειρεύομαι ξανά, ανοίγω μες στη θάλασσα πανιά, και πιάνω μες στα χέρια μου, τον κόσμο να τον φτιάξω.

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016

Καλώς ήρθες 2016

Καλώς ήρθες 2016

 Σε υποδεχόμαστε με χαρά, να φροντίσεις να μας φερθείς καλά!
 Θέλουμε υγεία, αγάπη ισορροπία στη ζωή μας και το ζουζούνι μας να  είναι έτσι πειραχτήρι και χαμογελαστός όπως τώρα και να μας αγκαλιάζει και να μας φυλάει και να μας αγαπάει ως τον ουρανό.
Θέλουμε όμως λίγο περισσότερο ευτυχία λίγο περισσότερη  τύχη , λίγα περισσότερα λεφτά. Καλά δεν σου ζητήσαμε και πολλά!

Για εμάς φέτος   ο χρόνος μπήκε πολύ ήσυχα και απλά πράγματα. Δεν κατεβήκαμε Χαλκιδική ήταν όλοι τους άρρωστοι και έτσι αποφασίσαμε να καθίσουμε οι τρεις  μας .
Από την παραμονή, είχαμε προετοιμάσει και τον Γιάννη ότι σήμερα περιμένουμε τον Άγιο Βασίλη και έτσι αργά το βραδάκι του ετοιμάσαμε  μια πιατέλα με διάφορα μπισκότα για να τον υποδεχτούμε και σε μια κούπα του βάλαμε γάλα! Και έτσι ο Γιάννης μας χαιρέτησε κατά τις 10 το βραδάκι και πήγε για ύπνο.
Περάσαμε στην ουσία οι δυο μας με λίγο κρασάκι και μας βρήκε ο χρόνος να χορεύουμε κι ο Γιάννης να κοιμάται. Μετά παρακολουθούσαμε τις εορταστικές εκπομπές στην τηλεόραση.

Την επόμενη ημέρα μας επισκέφτηκε ο Αη Βασίλης  και μας άφησε πολλά δώρα
Ο Γιάννης από το κρεββάτι του , μόλις ξύπνησε, μας ρώτησε αν ήρθε. Η συνέχεια ήταν η καλύτερη του { για μισή ώρα άνοιγε δώρα } είχε φροντίσει ο άγιος να αφήσει και κάποια μικρά δωράκια και για εμάς.


Το μεσημεριανό μας έγινε επίσημο και για τους τρεις μας. Κόψαμε τη βασιλόπιτα και το φλουρί έπεσε στο σπίτι.
Το απόγευμα ακολούθησε μια βόλτα στη Παραμυθοχωρα στο Στρατωνι Χαλκιδικής. Ήταν ότι πρέπει και για τα δεδομένα του χωριού είναι πολύ καλά και ωραία και  οργανωμένα  όλα αυτά που φτιάξανε, είχε πολλά σπιτάκια και μπαίνοντας στο κάθε ένα. 
αρχικά επισκεφτήκαμε το ταχυδρομείο και γράψαμε γραμμα, μετά μπήκαμε στο σπίτι του παραμυθιού, στη συνέχεια στο σπίτι των κατασκευών.
κάπως έτσι πέρασαν ήσυχα και οικογενειακά οι πρώτες ώρες του χρόνου
κάθε χρόνο βάζω στόχους  τους οποίους  τους μισούς ξεκινώ, και τους άλλους είναι σαν να μην τους είδα καν,. φέτος θα είμαι σύντομη θα βάλω ένα στόχο.  θέλω να ξεκινήσω πιλάτες αλλά μάλλον δεν το έχω πιστέψει  τόσο πολύ ώστε να περάσω την πόρτα ενός γυμναστηρίου ακόμη. Ελπίζω να το κάνω φέτος.


 Μου ζήτησε να βγάλω φωτογραφία τα αυτοκινητάκια του και έτσι χατήρι δεν του χάλασα


Σας χαιρετώ με ένα βιντεακι με τις στιγμές του μικρού  του 2015 που πλέον θεωρείται δεδομένο ότι κάθε χρόνο θα φτιάχνω και ένα
Σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη και ήρεμη χρονιά και να αγαπάτε αυτούς που έχετε γύρω σας


Γιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ για την επίσκεψη !

Πρόσφατες αναρτήσεις